Módosított jelentkezés a Jad Vasem tanulmányútra

Yad Vashem 1340

Kedves Tanárok! 

A járványhelyzetre és az ezzel kapcsolatos korlátozásokra való tekintettel könnyítettünk a „Jad Vasem tanulmányút és továbbképzés 2020” pályázat beadásának módján.  

A pályázat beadási határideje változatlanul 2020. április 30. Ugyanakkor, a teljes pályázati anyagot kérjük a határidőig kizárólag elektronikus úton a jadvasem@hdke.hu email címre beküldeni.

A hiányzó dokumentumokat, így például a fenntartó, az iskolaigazgató aláírásával ellátott Intézményvezetői Nyilatkozatot, melyek beszerzése a jelen körülmények között nehézségekbe ütközhet ráérnek a karantén hivatalos feloldása után három héten belül - hiánypótlásként postai úton beküldeni. Tehát: az 1. és 2. sz. mellékletet egyelőre elektronikusan, a 3. sz. mellékletet utólag postán, az 1. 2. melléklettel együtt.

Akinek van érvényes útlevele, az lehetőség szerint csatolja a beszkennelt vagy lefotózott másolatát, papíron pedig postázza a többi aláírt dokumentummal együtt. Továbbá a tanúsítványokat, oklevelek másolatát is szkennelve kérjük egyelőre elektronikusan elküldeni. 

Reméljük, hogy ez a módosítás megkönnyíti az Önök számára a sikeres pályázat benyújtását. Amennyiben további kérdése van, az oktatas@hdke.hu email címen bármikor szívesen állunk rendelkezésükre!  


Tájékoztatónk eredeti szövege:

az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága
Jad Vasem tanulmányút és továbbképzés 2020
címen nyílt pályázatot hirdet pedagógusok számára 2020. évben  egyhetes izraeli tanulmányúton és továbbképzésen  való részvételre a jeruzsálemi Jad Vasem Világ Holokauszt  Emlékközpontban.    

Pályázatot nyújthatnak be a magyarországi székhelyű intézményekkel jogviszonyban álló pedagógusok.
Egy intézményből maximum két pedagógus pályázhat, de minden jelentkező külön-külön, önálló pályázattal.  

A pályázat hivatalos felhívásának szövege a jelentkezési feltételekkel, az adatvédelmi tájékoztató, valamint a jelentkezéshez szükséges űrlapok a csatolmányokban találhatók.Kapcsolat

Holokauszt Emlékközpont
H-1094 Budapest
Páva u. 39.

+36 1 455-3333
+36 1 455-3399
info@hdke.hu

Nyitva tartás

Kedd-vasárnap: 10:00 - 18:00
A jegypénztár 17 órakor zár.

Virtuális kiállítások

Látogasson el Ön is a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, ahol különleges és egyedi építészeti környezet fogadja.

Időszaki kiállítás

The Holocaust: Annihilation, Liberation, Rescue

In 2020, the 75th anniversary of the liberation of Auschwitz, the emblematic extermination camp of the Nazi Germany, a unique symbol of cruelty and inhumanity is observed. At this occasion, the Holocaust Memorial Center in Budapest stages a chamber exhibition jointly with the Russian Holocaust Research and Education Center and the Russian Jewish Congress. The...

Tovább

Kiállítás kezdete

2020. január 27.

Kiállítás vége

2020. április 16.

Ne maradjon le a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.

Tudta-e?

Hány áldozat neve szerepel az emlékfalon?

A több mint félmillió magyar áldozat kilétének megállapítása hosszú kutatómunkát igényel. Jelenleg mintegy 180 000 azonosított áldozat neve szerepel az Áldozatok Emlékfalán.

További nevek azonosítása jelenleg is folyik. Az összes halott kilétének megállapítása lehetetlen, ezért a nevek mellé felkerülő üres táblákkal emlékezünk a névtelen áldozatokra.

A Holokauszt Emlékközpont látogatóit számítógépes adatbázis segíti az emlékfalon megörökített hozzátartozóik nevének megtalálásában. Az érdeklődők emléklapot kapnak, amelyen grafikus ábra mutatja meg, hogy az emlékfal mely részén szerepel a keresettek neve.

Az érintettek, hozzátartozóik és mindazok, akik az elhurcoltakról bármilyen információval rendelkeznek a honlapunkról letölthető áldozatok adatlapja beküldésével kezdeményezhetik a név emlékfalra kerülését.

Tovább a Gyakran Ismételt Kérdésekhez

Hírlevél

Adja meg az e-mail címét, így mindig időben tájékozódhat a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.