Módosított jelentkezés a Jad Vasem tanulmányútra

Yad Vashem 1340

Kedves Tanárok! 

A járványhelyzetre és az ezzel kapcsolatos korlátozásokra való tekintettel könnyítettünk a „Jad Vasem tanulmányút és továbbképzés 2020” pályázat beadásának módján.  

A pályázat beadási határideje változatlanul 2020. április 30. Ugyanakkor, a teljes pályázati anyagot kérjük a határidőig kizárólag elektronikus úton a jadvasem@hdke.hu email címre beküldeni.

A hiányzó dokumentumokat, így például a fenntartó, az iskolaigazgató aláírásával ellátott Intézményvezetői Nyilatkozatot, melyek beszerzése a jelen körülmények között nehézségekbe ütközhet ráérnek a karantén hivatalos feloldása után három héten belül - hiánypótlásként postai úton beküldeni. Tehát: az 1. és 2. sz. mellékletet egyelőre elektronikusan, a 3. sz. mellékletet utólag postán, az 1. 2. melléklettel együtt.

Akinek van érvényes útlevele, az lehetőség szerint csatolja a beszkennelt vagy lefotózott másolatát, papíron pedig postázza a többi aláírt dokumentummal együtt. Továbbá a tanúsítványokat, oklevelek másolatát is szkennelve kérjük egyelőre elektronikusan elküldeni. 

Reméljük, hogy ez a módosítás megkönnyíti az Önök számára a sikeres pályázat benyújtását. Amennyiben további kérdése van, az oktatas@hdke.hu email címen bármikor szívesen állunk rendelkezésükre!  


Tájékoztatónk eredeti szövege:

az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága
Jad Vasem tanulmányút és továbbképzés 2020
címen nyílt pályázatot hirdet pedagógusok számára 2020. évben  egyhetes izraeli tanulmányúton és továbbképzésen  való részvételre a jeruzsálemi Jad Vasem Világ Holokauszt  Emlékközpontban.    

Pályázatot nyújthatnak be a magyarországi székhelyű intézményekkel jogviszonyban álló pedagógusok.
Egy intézményből maximum két pedagógus pályázhat, de minden jelentkező külön-külön, önálló pályázattal.  

A pályázat hivatalos felhívásának szövege a jelentkezési feltételekkel, az adatvédelmi tájékoztató, valamint a jelentkezéshez szükséges űrlapok a csatolmányokban találhatók.Kapcsolat

Holokauszt Emlékközpont
H-1094 Budapest
Páva u. 39.

+36 1 455-3333
+36 1 455-3399
info@hdke.hu

Nyitva tartás

Kedd-vasárnap: 10:00 - 18:00
A jegypénztár 17 órakor zár.

Virtuális kiállítások

Látogasson el Ön is a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, ahol különleges és egyedi építészeti környezet fogadja.

Állandó kiállítás

Jogfosztástól népirtásig

A magyar holokauszt áldozatainak emlékére Az állandó kiállítás témája a magyar holokauszt. Célja, hogy a faji ideológia által fizikai megsemmisítésre ítélt magyar állampolgárok, azaz a zsidók és a romák szenvedéseit, üldöztetését, legyilkolását elbeszélje és bemutassa. A kiállítás vezérmotívuma az...

Tovább

A kiállítás helyszíne

A mintegy 1500 m2-es kiállítótér az emlékközpont mélyföldszintjén és a zsinagógaterében található

A kiállítást rendezte

Magyar Nemzeti Múzeum

Ne maradjon le a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.

Tudta-e?

Igaz-e, hogy ingyenes az utazás a Holokauszt Emlékközpontba?

A MÁV díjmentes utazást biztosít a Holokauszt Emlékközpontba látogató diákcsoportok (minimum 10 fő, 18 éves korig) és kísérőik (minden 10 tanuló után 1 fő kísérő) számára. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Tovább a Gyakran Ismételt Kérdésekhez

Hírlevél

Adja meg az e-mail címét, így mindig időben tájékozódhat a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.