Programkalauz

Programkalauz Fo2

A Holokauszt Emlékközpont nem csupán emlékhely, kutató- és oktató-bázis valamint kiállítási helyszín, hanem állandó jelleggel otthont ad különböző kulturális és szakmai eseményeknek is. Ezek száma folyamatosan növekszik, mert hisszük, hogy csupán egy élő, folyton valami újnak helyet adó intézmény lehet sikeres a céljai megvalósításában, és szeretnénk a közeljövőben minden látogató csoportunk részére - legyenek azok tudósok, szakemberek, diákok, tanárok vagy akár gyerekek - az ismeretszerzés mellett lehetőséget adni a szakmai vitákra, megbeszélésekre, de az ünneplésre, szórakoztatásra is.

Az emlékközpont zsinagógatere, belső udvara, kávézója egész évben kulturális és oktatási események színhelye. Az épület belső terei adottak színházi előadások, szabadtéri események, valamint szűkkörű konferenciák, előadóestek, beszélgetések lebonyolítására is. Programjaink nem csak felnőtteknekhez és diákokhoz, de sok esetben a legkisebbekhez is szólnak. Az Emlékközpont gyakran ad otthont más szervezetek rendezvényeinek is.

Szakmai programjainknál elsősorban oktatással, kutatással kapcsolatos konferenciákat, előadásokat talál.

Kulturális programjaink között megtalálja időszakosan ismétlődő programsorozatainkat és aktuális zenei, irodalmi, képzőművészeti eseményeinket is.

Ajánló rovatunkba a holokauszt témájához kapcsolódó fővárosi és vidéki programokra hívjuk fel a figyelmet.


Aktuális programjainkat időrendben megtalálhatja eseménynaptárunkban is, de részletes tájékoztatást is kérhet az 1-455-3333-as telefonszámon és az info(kukac)hdke.hu e-mail címen.

Kapcsolat

Holokauszt Emlékközpont
H-1094 Budapest
Páva u. 39.

+36 1 455-3333
+36 1 455-3399
info@hdke.hu

Nyitva tartás

Kedd-vasárnap: 10:00 - 18:00
A jegypénztár 17 órakor zár.

Virtuális kiállítások

Látogasson el Ön is a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, ahol különleges és egyedi építészeti környezet fogadja.

Időszaki kiállítás

The Holocaust: Annihilation, Liberation, Rescue

In 2020, the 75th anniversary of the liberation of Auschwitz, the emblematic extermination camp of the Nazi Germany, a unique symbol of cruelty and inhumanity is observed. At this occasion, the Holocaust Memorial Center in Budapest stages a chamber exhibition jointly with the Russian Holocaust Research and Education Center and the Russian Jewish Congress. The...

Tovább

Kiállítás kezdete

2020. január 27.

Kiállítás vége

2020. április 16.

Ne maradjon le a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.

Tudta-e?

Igaz-e, hogy ingyenes az utazás a Holokauszt Emlékközpontba?

A MÁV díjmentes utazást biztosít a Holokauszt Emlékközpontba látogató diákcsoportok (minimum 10 fő, 18 éves korig) és kísérőik (minden 10 tanuló után 1 fő kísérő) számára. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Tovább a Gyakran Ismételt Kérdésekhez

Hírlevél

Adja meg az e-mail címét, így mindig időben tájékozódhat a legfrissebb kiállításokról, különleges alkalmakról.