A Baráti Kör évadnyitó ülése

  • Főoldal
  • A Baráti Kör évadnyitó ülése
22 febr

A Baráti Kör 2013. február 21-én 17 órakor évadnyitó találkozót tart a Holokauszt Emlékközpontban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel vár. Az alábbiakban az újonnan csatlakozók számára bemutatjuk az egyesület főbb tevékenységét és céljait.

A Baráti Kör a Holokauszt Emlékőrzésért Egyesület célja, hogy összefogja a Holokauszt Emlékközpont gyűjteménye, kiállításai, valamint a kutató és közművelődési tevékenysége iránt érdeklődőket és a holokauszt tragikus emlékének megőrzőit.

Célja ezen túl az Emlékközpont kutatási eredményeinek, a munkatársak tudományos tevékenységének megismertetése a közvéleménnyel, illetve az ifjúság fogékonyságának és érdeklődésének felkeltése a magyarországi holokauszt témája iránt.

A Baráti Kör segíti az Emlékközpontot az alapító okiratában és a kuratórium által elfogadott Emlékezés Háza programban megfogalmazott feladatok színvonalas megvalósításában, népszerűsíti az intézményt saját formális és informális eszközeivel.

A Kör munkájához mindenki csatlakozhat, akinek fontos a holokauszt emlékének megőrzése a jövő generációinak oktatása, nevelése.

A tagsággal járó előnyök:

– ingyenes részvétel szakmai és kulturális programjainkon;

– hírlevélben értesül eseményeinkről;

– meghívót kap időszaki kiállításaink megnyitójára;

– találkozhat hasonló szellemiségű emberekkel;

– ingyenes részvételi lehetőség a Baráti Kör rendezvényein;

– kutatáshoz ingyenesen használhatja gyűjteményünket és könyvtárunkat.

A Baráti Kör tagjai számozott éves kártyát kapnak:

– Egyéni éves Baráti Kör tagsági kártya: 6 000 Ft

– Prémium Támogatói kártya: 15 000 Ft

A Prémium Támogatói kártya birtokosa az egyéni tagságival járó előnyök mellett zártkörű találkozókra és VIP eseményekre is meghívást kap. Az adományozó nevét feltüntetjük évkönyvünkben.

A Baráti Kör éves tagsági díja az Emlékközponttal közösen szervezendő programok költségeit fedezi.

Jöjjön el Ön is, járuljon hozzá tagdíjjal és önkéntes munkával, hogy az Emlékközpont kiállításait és rendezvényeit minél többen látogassák!

További információ: Talyigás Katalin, socialin@t-online.hu