Évfordulós előkészületek – műhelyfoglalkozás tanároknak

  • Főoldal
  • Évfordulós előkészületek – műhelyfoglalkozás tanároknak

A 2014-es év a magyarországi holokauszt 70. évfordulója. A Holokauszt Emlékközpont küldetésének megfelelően számos programmal készül arra, hogy méltóképpen vegyen részt nemzeti tragédiánk felidézésében és feldolgozásában. Az emlékév előkészítéseként az őszi szünetben, 2013. október 29-én, kedden, 10:30 és 13 óra között tanári műhelyfoglalkozást rendezünk, melyen munkatársaink bemutatják az emlékévre az iskoláknak szánt oktatási programjainkat, segédleteinket.

A találkozón szeretnénk megismerni az Önök véleményét is és meghallgatni elképzeléseiket. Célunk, hogy a közös gondolkadás eredményeként megszülető pedagógiai programok erősítsék a magyar társadalomban, hangsúlyosan a diákok körében  az áldozatokkal való együttérzést, az elkövetők és tetteik elítélését, illetve az embermentőkkel való azonosulást.

Amennyiben Ön is szívesen csatlakozna a műhelytalálkozón résztvevőkhöz, kérjük, regisztráljon október 27-én, vasárnap éjfélig a regisztracio@hdke.hu email címen. A résztvevőknek egy oktatási anyagokat tartalmazó ajándékcsomagot állítottunk össze.