Centropa-díjkiosztó ünnepség és rendhagyó Café Centropa

  • Főoldal
  • Centropa-díjkiosztó ünnepség és rendhagyó Café Centropa
23 máj

A Centropa Alapítvány 2014-es díjkiosztó ünnepsége és Café  Centropa programja 2014. május 23-án, (pénteken) 14 óra 30 perckor kezdődik a Holokauszt Emlékközpont zsinagógaterében.

A Centropa Alapítvány célja olyan oktatási módszerek és megoldások kidolgozása, melyek a legmodernebb eszközökkel segítik a zsidóság történeti örökségének megőrzését és elérhetővé tételét.  A szervezők együtt töltik ezt a délutánt mindazokkal a tanárokkal, akik 2014-ben részt vettek szemináriumaikon, bemutatták iskolájukban kiállításukat, kiváló óraterveket készítettek, különleges projektekre ösztönözték diákjaikat. Itt lesznek a diákok, akik fáradhatatlan lelkesedéssel videóztak, készültek tárlatvezetésekre és foglalkozásokra. Várják továbbá barátaikat és partnereiket, akik érdeklődésükkel és támogatásukkal segítették tevékenységüket.

A rendezvény myilvános. Kérjük, részvételi szándékukat legkésőbb május 22-ig e-mailben jelezzék Czingel Szilviánál (czingel@centropa.org) vagy Kenesei Marcellnél (kenesei@centropa.org).

Támogatók és partnerek:

Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége, Budapest

Magyar Holokauszt Emlékév 2014

Holokauszt Emlékközpont

Az eseményről kiadott sajtóközlemény itt>> elérhető.