Kutatók éjszakája

29 szept

Örömmel tudatjuk, hogy idén, első alkalommal intézményünk is csatlakozott a 10. évfordulóját ünneplő Kutatók Éjszakája programjaihoz.

Az Európai Unió által kezdeményezett rendezvénysorozat küldetése, hogy felhívja a figyelmet a kutatói pályára, a különböző tudományterületek tanulásának és oktatásának fontosságára.

A 2015. szeptember 25-re, a Kutatók Éjszakájára összeállított programcsomagunkkal szeretnénk valamennyi „arcunkat” megmutatni. Célunk, hogy az érdeklődők a számukra legérdekesebb témákat járhassák körül, bepillantást nyerhessenek a múzeumi kutató munka folyamataiba. A gyűjtemény munkatársai speciális témákkal kapcsolatos előadásokra, beszélgetésekre invitálják a közönséget.

Részletes programjaink elérhetőek az alábbi linken: http://www.kutatokejszakaja.hu/2015/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=267, vagy lejjebb is megtekinthetőek. 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a meghirdetett programok ingyenesek, azonban a részvételhez minden esetben előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt kizárólag a Kutatók Éjszakája központi honlapján lehet megtenni (http://www.kutatokejszakaja.hu/2015/) .

Reméljük, programjaink elnyerik tetszésüket, várjuk Önöket a Kutatók Éjszakáján a Holokauszt Emlékközpontban!